Aqui us podeu descarregar el número 64 de Comunicat educativa, butlletí de la Confederació Cristiana de pares i mares d'alumnes de Catalunya

Quan? dijous, 4 d'abril  a les 19.30h
On? a la seu de la FECC i la CCAPAC (c. dels Àngels, 18 4t pis de Barcelona)

Per a la CCAPAC és un goig poder anunciar-vos la publicació d'un nou llibre: Com Ajudar els Fills a Estudiar (i fer els deures del col·le!), publicat per Claret. Un llibre nascut de l'experiència del seu autor, Juanjo Fernandez, després d'anys de realitzar la xerrada del mateix títol davant milers de mares i pares i professors... I ara la xerrada ja té llibre propi!

-Dispensi, un llibre sobre l'estudi on no es parla de "tècniques d'estudi"?

- Doncs sí, un llibre d'actituds, d'estils, de maneres de fer, un llibre per a pares i mares que volen ser i fer de pares i mares, que volen ajudar els fills a estudiar i fer els deures de la forma més adequada i educativa.

Com Ajudar els Fills a Estudiar (i fer els deures del col.le!) vol ser alhora un llibre encoratjador i motivador on trobar resposta a le s inquietuds més diverses, amb contes, anècdotes, situacions quotidianes i propostes i conceptes que resultaran ben interessants.

El llibre permetrà anar als conceptes inicials, o directament als 8 punts del programa, o recitar el Decàleg de l'Estudi a Casa, així com deixar que els contes inspirin o fer una ullada a alguna de les preguntes que han estat formulades a l'autor al llarg d'aquests anys d'anar fent la xerrada. Us assegurem que, si us animeu a llegir-lo, hi trobareu resposta, suport, consol, ajuda... i també diversió!

 

La CCAPAC va fer arribar als principals partits polítics amb representació parlamentària un qüestionari sobre els seus programes per incidir en aquelles qüestions que més preocupen les famílies.
En els documents adjunts, us trametem el qüestionari de la CCAPAC i la recopilació de les respostes donades per les forces polítiques.
Esperem que sigui del vostre interès.
Veure Qüestionari
Veure Respostes