Per accedir a les fotos i els vídeos de les activitats es necessari registrar-se a la web de l'AMPA i entrar al següent enllaç
 
Diumenge 18 de desembre, l’Associació de Mares i Pares de l’Escola conjuntament amb el mestres i alumnes organitzem una jornada solidària per col·laborar amb La Marató.

A les 12h s’inicia al pati central de l’escola les actuacions dels alumnes. Hi actuaran alumnes de tots els cursos de l’escola en l’ordre següent: 1r i 2n de primària, educació infantil, 3r i 4t de primària, 5è i 6è de primària, i alumnes de l’ESO. També està prevista una actuació conjunta d’alumnes de l’escola amb nois i noies dels tallers CIPO. En acabar les actuacions començarà la rifa dels objectes que els patrocinadors han cedit. Podreu comprar les butlletes per la rifa en entrar a l'escola. L’entrada a l’escola serà pel carrer de Josep Renom.

Els alumnes que actuen cal que es presentin 30 minuts abans de l’actuació a les portes d’entrada de la sala d’actes pel pati central. Els alumnes de cinquè i sisè són els únics que han de portar vestuari per l’actuació (vestit negre, gorra d’hivern i ulleres de sol), a la resta no se’ls demana res. Els alumnes de primer i segon de primària hauran de portar inflat el globus que se'ls llirarà divendres.

En cas de pluja les actuacions seran a la sala d’actes.

A la tarda, a les 18h i a la Via Massagué hem previst l’encesa d’espelmes. Podeu col·laborar-hi comprant una espelma al preu d’1 euro. Fins divendres podeu donar l’import al tutor o tutora del vostre fill o filla i divendres a la tarda els lliurarem les espelmes que podreu portar diumenge a l'encesa a la Via Massagué.