Imprimeix
Vist: 563

 

 

Bona tarda participants  de la XII Pujada a Montserrat


Uns dies després de la Pujada a Montserrat, us vull felicitar per l'actitud de tots vosaltres en els moments de pluja, som conscients que es prenen decisions que incomoden en alguns moments, però dependre de la meteorologia ens preocupa, i els organitzadors patim que hi hagi afectacions de baixada de moral i poc optimisme en alguns moments.

Una vegada allunyats els núvols després de la sortida de Matadepera, va anar tot millor, el controls, equip mèdic i la resta de companys, es van esforçar al màxim per ajudar-vos a que la Pujada arribés a bon port, com així va ser.

També us vull felicitar pel comportament de tots els participants en qüestions que altres anys costava d'implantar, sempre i havia alguns moments de poc civisme per part d'alguns participants i deixadesa en la recollida de brossa, podem dir que aquest any ha anat perfecte i esperem mantenir la tendència els propers anys.

Us volem comunicar que el concurs de fotografia que ens prepara Estilo Digital continua obert, i s'amplia la data per presentar-se fins el Diumenge 9 de juny, no espereu al darrer dia per participar !!   Feu click per descarregar les bases i anunci, aquest any també des de Instagram, aviseu als participants als quals veu apuntar mitjançant el vostre correu.

Per altra banda, està oberta la plataforma per veure una gran quantitat de fotos fetes pels participants i podeu continuar penjant-ne a l'enllaç que heu rebut per correu
En breu rebreu avís de data i mitjà per apuntar-vos al sopar de cloenda que es farà el dimarts dia 25 de juny.

Moltes gracies a tots i totes